MolnárTüzép


Gyulaházi Molnár fűrészüzem kapacitásbővítő beruházása GINOP-1.2.2- 15-2015- 00395


Kedvezményezett neve, címe: MOLNÁR BÉLA 4545 Gyulaháza, Kossuth út 47/A.
Projekt címe: Gyulaházi Molnár fűrészüzem kapacitásbővítő beruházása
Szerződött támogatás összege: 33 902 358 Ft
A támogatás mértéke: 70 %


A projekt leírása:


A vállalkozás elsősorban faipari tevékenységet végez, jelen projekt megvalósításával fűrészáru gyártásával, bútorlap készítésével, raklapelemek előállításhoz kapcsolódó kapacitásbővítő beruházást hajt végre. A beruházás eredményeképpen a modern gépeknek köszönhetően a kapacitásbővítés mellett az előállított termékek minőségi növekedése is várható. Ez lehetővé teszi a jelenlegi megrendelőinktől szélesebb ügyfél körkiszolgálását, amelynek köszönhetően termelési-szolgáltatási hozzáadott-érték növekedés érhető el. A beszerezni kívánt eszközök segítségével olyan jellegű fejlesztés valósul meg, amellyel a térségben fafeldolgozás területen meghatározóbbá válik a vállalkozás.

A projekt keretein belül új tevékenységünkhöz az alábbi gépei kerülnek beszerzésre:Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és a tevékenységeik bővítését. A projekt megvalósítása az üzleti eredményeink növelését segíti majd elő, hiszen a kibővített szolgáltatási körrel és egy új üzleti stratégia összeállításával vállalkozásunkat és tevékenységi körünket fejlesztve átgondolt lépések sorozatát tudjuk majd meglépni, ami üzleti eredményünk növelését jelzi előre.
A támogatás eredményeként beszerzésre kerülő berendezések nagy segítséget jelentenek a vállalkozás gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítésében, a munkahelyek megtartásában, illetve a területi különbségek csökkentésében.
A beruházás elősegíti a földrajzi és gazdasági szempontból is meghatározható különbségek csökkenését, hozzájárul a térségi felzárkóztatásához és a helyi gazdaság megerősítéséhez, biztosítva ezzel a vállalkozás zavartalan és a szakszerű működést. További előnyöket jelent a vállalkozás folyamatos technológiai korszerűsítése mellett az alkalmazottak tudásának folyamatos bővítése.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017. 10. 20.


A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2- 15-2015- 00395